Tripletex er en brukervennlig og fleksibel regnskapsløsning. Fører du regnskap i Tripletex, men lager ordre, fakturaer eller fakturagrunnlag i et annet system? Da har vi gode løsninger for deg! 

Hvordan fungerer integrasjonen?

Vår integrasjon henter automatisk fakturaer fra systemet du ønsker og importerer det inn i Tripletex. Vi har ferdige løsninger for de fleste aktører innenfor fakturaoppfølging, inkasso og factoring. Vi kan også levere automatisert regnskapsimport fra forskjellige fagsystemer og bransjesystemer.

Hvem passer integrasjonen for?

Denne integrasjonen passer for alle som i dag fører regnskapet sitt i Tripletex og ønsker en automatisk overføring av fakturaer fra andre system.

Hvordan komme i gang med integrasjonen?

Fyll ut bestillingsskjemaet til høyre så vil du bli kontaktet av en våre ansatte for videre dialog og oppsett.

Hvilke systemer støtter denne integrasjonen?

Dette er bare noen av systemene som er integrerte med Tripletex, ta kontakt hvis du ikke finner systemet ditt i listen over!

Tilleggsintegrasjon: Integrasjon som kobler åpne poster

Unngå manuelt arbeid med å koble faktura og betaling mot hverandre, noe som er påkrevd for å ha en ryddig kundereskontro.

Gjøres ved at iizy setter opp en jobb som jevnlig går gjennom alle åpne poster fra kundereskontroen for å finne ut om det er poster som kan kobles mot hverandre, enten fordi summen innenfor et fakturanummer er lik 0 eller fordi det ligger en plusspost og en minuspost med motsvarende beløp. For å kunne utligne poster hvor EUR-beløp er lik 0, men hvor NOK-beløpet ikke er lik 0, bokfører iizy et regnskapsbilag med valutagevinst/valutatap på betalingsdatoen. Deretter blir postene koblet mot hverandre og lukket.

Drift, vedlikehold og support: kr 295 per måned
Etablering: kr 2 995

Les mer på Tripletex sine nettsider: 

Informasjon om Tripletex

Tripletex

Priseeksempel

Drift, vedlikehold og support: fra kr 595 per måned
Etablering: fra kr 5 995

Priser ekskl. MVA

Kontakt oss i dag!


Har du spørsmål?

iizy fakturaintegrasjon
Telefon: 51 20 58 00
E-post: post@iizy.no