Vi i iizy har inngått et samarbeid med SmartDok som deres foretrukne integrasjonsleverandør og vi ønsker med det alle nye kunder velkomne til oss! 

SmartDok er norges mest brukte dokumentasjonssystem og brukes av blant annet håndverkere i byggebransjen og av maskinentreprenører i anleggsnæringen. Med iizy kan arbeidsdagen bli enda enklere!

Hvordan fungerer integrasjonen?

Vi overfører prosjekter/underprosjekter, timer, maskintimer, vareforbruk og fakturagrunnlaget fra SmartDok til ERP. Vi kan også overføre prosjekt og kunder fra ERP til SmartDok hvis det er ønskelig.

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Ved å automatisere denne prosessen frigjør dere verdifull tid, samtidig som dere unngår å gjøre unødvendige inntastingsfeil.

Hvem passer integrasjonen for?

Denne integrasjonen passer for alle i bygge- og anleggsnæringen som bruker SmartDok og ønsker en sømløs overføring til sitt regnskapssystem.

Hvordan komme i gang med integrasjonen?

Fyll ut bestillingsskjemaet til høyre så vil du bli kontaktet av en våre ansatte om videre oppsett.

Hvilke systemer støtter denne integrasjonen?

Per nå er det 24SevenOffice, Contracting Works, Uni Economy, Tripletex, PowerOffice GO og Visma Business NXT som denne integrasjonen støtter, men hvis du bruker et annet regnskapssystem og ønsker å sette opp integrasjon så ta kontakt på post@iizy.no.

Les mer på SmartDok sine nettsider:

Informasjon om SmartDok

SmartDok

Pris for regnskapsintegrasjon

Drift, vedlikehold og support: kr 895 per måned
Etablering: kr 14 900

Alle priser er ekskl. MVA

Kontakt oss i dag!


Har du spørsmål?

iizy fakturaintegrasjon
Telefon: 51 20 58 00
E-post: post@iizy.no