Uni Economy heter nå Unimicro og er økonomisystemet som er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver. Vi i iizy har integrasjoner med Uni Economy som forenkler arbeidshverdagen til de som sitter og registrerer data manuelt.

Hvordan fungerer integrasjonen?

Vår integrasjon henter automatisk fakturaer fra ditt system og importerer inn i Unimicro. Vi har ferdige løsninger for de fleste aktører innenfor fakturaoppfølging, inkasso og factoring og vi kan også levere automatisert regnskapsimport fra forskjellige fagsystemer og bransjesystemer.

Hvem passer integrasjonen for?

Denne integrasjonen passer for alle som i dag fører regnskapet sitt i Uni Economy og ønsker en automatisk overføring av fakturaer.

Hvordan komme i gang med integrasjonen?

Send en epost til post@iizy.no for å bestille integrasjonen, så vil du bli kontaktet av en våre ansatte.

Hvilke systemer støtter denne integrasjonen?

Uni Economy

Priseeksempel

Drift, vedlikehold og support: fra kr 595 per måned
Etablering: fra kr 5 995

Priser ekskl. MVA

Har du spørsmål?

iizy fakturaintegrasjon
Telefon: 51 20 58 00
E-post: post@iizy.no

Les på Uni Economy sine nettsider: 

Informasjon om Uni Economy

Hvordan fungerer det? 

Ta kontakt på post@iizy.no for bestilling. Når integrasjon er bestilt vil en tekniker fra iizy veilede deg gjennom oppsettet. For å gi tilgang til Uni Economy vil du få tilsendt en link som først fører til påloggingssiden hos Uni Economy:

Deretter blir du bedt om å velge hvilket selskap integrasjonen gjelder.

Bekreft at du ønsker å aktivere iizy fakturaintegrasjon for selskapet.

Så er tilgangen på plass og du vil få nærmere beskjed om prosessen videre, avhengig av hvilket system som skal knyttes til Uni Economy.