Fører du regnskap i Uni Economy, men lager fakturaer eller tar imot betalinger i et annet system? Da har vi gode løsninger for deg!

Uni Economy er et skybasert regnskapssystem som utvikles av Uni Micro AS. Stadig flere regnskapsførere går over til dette systemet. iizy har god erfaring med å lage integrasjoner med Uni Economy, både import av regnskapsposteringer eller fakturagrunnlag til Uni Economy. Vi har også samarbeid med ledende aktører innenfor inkasso/factoring og kan sette opp integrasjoner som automatisk henter ut fakturaer fra Uni Economy. 

Noen av systemene som vi har integrert:

Dette er bare noen av systemene som er integrerte med Uni Economy, ta kontakt hvis du ikke finner systemet ditt i listen over!

Hvordan fungerer det? 

Ta kontakt på post@iizy.no for bestilling. Når integrasjon er bestilt vil en tekniker fra iizy veilede deg gjennom oppsettet. For å gi tilgang til Uni Economy vil du få tilsendt en link som først fører til påloggingssiden hos Uni Economy:

Deretter blir du bedt om å velge hvilket selskap integrasjonen gjelder.

Bekreft at du ønsker å aktivere iizy fakturaintegrasjon for selskapet.

Så er tilgangen på plass og du vil få nærmere beskjed om prosessen videre, avhengig av hvilket system som skal knyttes til Uni Economy.

Priseksempel

Drift, vedlikehold og support:  kr 395 per måned
Etablering: etter avtale
Priser eks. MVA

Har du spørsmål?

iizy fakturaintegrasjon
Telefon: 51 20 58 00
E-post: post@iizy.no