SpareBank 1 Regnskap er et skybasert regnskapssystem som utvikles av Uni Micro AS. Stadig flere regnskapsførere går over til dette systemet og iizy har utviklet integrasjoner med dette systemet.  

Hvordan fungerer det?

iizy henter regnskapsposteringer og fakturagrunnlag fra ulike systemer og importerer dem inn i SpareBank 1 Regnskap. Vi har også samarbeid med ledende aktører innenfor inkasso/factoring og kan sette opp integrasjoner som automatisk henter ut fakturaer fra SpareBank 1 Regnskap.

Hvem passer integrasjonen for?

Denne integrasjonen passer for alle som i dag fører regnskapet sitt i SpareBank 1 Regnskap og ønsker en integrasjon med et eksternt fagsystem eller fakturasystem.

Noen av systemene som vi har integrert:

SpareBank1 Regnskap

Priseeksempel

Drift, vedlikehold og support: fra kr 595 per måned
Etablering: fra kr 5 995

Priser ekskl. MVA

Har du spørsmål?

iizy fakturaintegrasjon
Telefon: 51 20 58 00
E-post: post@iizy.no

Hvordan komme i gang med integrasjonen?

Ta kontakt på post@iizy.no for bestilling. Når integrasjon er bestilt vil en tekniker fra iizy veilede deg gjennom oppsettet. For å gi tilgang til Sparebank1 Regnskap vil du få tilsendt en link som først fører til påloggingssiden hos Sparebank 1 Regnskap:

Deretter blir du bedt om å velge hvilket selskap integrasjonen gjelder.

Bekreft at du ønsker å aktivere iizy fakturaintegrasjon for selskapet.

Så er tilgangen på plass og du vil få nærmere beskjed om prosessen videre, avhengig av hvilket system som skal knyttes til Sparebank1 Regnskap.