Predator sin løsning for fakturaadministrasjon/fakturaservice (Accounts Receivable Management) gjør det mulig for kreditor å sette bort hele reskontrooppfølgingen til et tredjeparts inkassobyrå. Med iizy fakturaintegrasjon går det helt uten at du trenger å tenke på det. Vi har automatiske integrasjoner med de aller fleste faktura- og økonomisystemer som brukes i Norge i dag, og sørger for at fakturaene overføres til for eksempel Predator eller Flexi-Soft uten at du trenger å tenke på det. Dette sparer selvsagt både kreditor og inkassobyrå for penger samtidig som du kan være trygg på at din fakturaoverføring er sikker og fungerer som den skal til enhver tid.

Hvordan fungerer det?

iizy henter automatisk ut nye fakturaer fra ditt økonomisystem, enten det er webbasert eller kjører på en egen PC/server. Vi har skreddersydde løsninger for hvert enkelt system. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om vår løsning for systemet du bruker.

Hva koster det?

Drift/vedlikehold: kr 495 per måned (for opptil 1000 fakturaer per måned)
Etablering: kr 4 995

Prisene er eks. MVA og gjelder standardintegrasjoner med systemer der vi allerede har etablert en integrasjon for fakturaadministrasjon. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hva som er mulig for ditt økonomisystem.