WooCommerce er den mest brukte nettbutikkløsningen i verden. iizy sin integrasjon overfører automatisk ordre fra WooCommerce til ditt regnskapssystem.

Hvordan fungerer det? 

  • Du velger en startdato for integrasjonen.
  • Alle ordre fra den datoen vil overføres til regnskapet så snart de blir fullført (status completed). Hvis man ønsker å overføre ordre med en annen status så kan iizy tilpasse dette.
  • Ordre som blir fakturert fra nettbutikken blir automatisk opprettet i Fiken som et uoppgjort salg mot den aktuelle kunden. Kunden vil automatisk bli opprettet hvis den ikke finnes fra før, eventuelt oppdatert om den finnes fra før.
  • Ordre som blir betalt på nett føres som oppgjort kontantsalg i Fiken
  • Ved bruk av betalingsløsninger som Klarna, Stripe og Vipps blir betalingen automatisk ført mot den tilhørende bankkontoen i Fiken. Oppgjørene og gebyrene fra betalingsløsningene kan vi importere automatisk via egne integrasjoner. Se mer informasjon under «Linker» under.

Aktiver integrasjon

WooCommerce

Pris for Fiken-kunder

Drift/vedlikehold  kr 295 pr mnd.
Etablering kr 2995

Prisene er eks. mva. og gjelder standardoppsett. Ta kontakt for tilbud på eventuelle tilpasninger.
Drift/vedlikehold faktureres som et årsabonnement og fornyes automatisk med mindre oppsigelse er mottatt innen utgangen av abonnementsperioden.

Er det noen skjulte kostnader? 

De fleste integrasjoner krever at man har API/nettbutikkmodul i Fiken. Det trenger du ikke med vår integrasjon, så det kommer ingen tilleggskostnader utover prisene som står over for en standardintegrasjon.

Har du spørsmål?

iizy fakturaintegrasjon
Telefon: 51 20 58 00
E-post: post@iizy.no