WooCommerce er den mest brukte nettbutikkløsningen i verden. iizy sin integrasjon overfører automatisk ordre fra WooCommerce til ditt regnskapssystem.

Hvordan fungerer det? 

  • Du velger en startdato for integrasjonen.
  • Alle ordre fra den datoen vil overføres til regnskapet så snart de blir fullført (status completed). Hvis man ønsker å overføre ordre med en annen status så kan iizy tilpasse dette.
  • Ordre som blir fakturert fra nettbutikken blir automatisk opprettet i Fiken som et uoppgjort salg mot den aktuelle kunden. Kunden vil automatisk bli opprettet hvis den ikke finnes fra før, eventuelt oppdatert om den finnes fra før.
  • Ordre som blir betalt på nett føres som oppgjort kontantsalg i Fiken
  • Ved bruk av betalingsløsninger som Klarna, Stripe og Vipps blir betalingen automatisk ført mot den tilhørende bankkontoen i Fiken. Oppgjørene og gebyrene fra betalingsløsningene kan vi importere automatisk via egne integrasjoner. Se mer informasjon under «Linker» under.

Hvordan settes det opp? 

Integrasjonen vår bruker WooCommerce sitt standard REST API, som alltid vil være installert når man har WooCommerce. Det kreves altså ingen ekstra installasjon av programvare, plugins eller kode i deres nettbutikk, det eneste vi trenger er en brukertilgang som blir opprettet som en del av veiviseren som du kan starte under avsnittet «Aktiver integrasjon» under.

Aktiver integrasjon

WooCommerce

Pris for Fiken-kunder

Drift, vedlikehold og support:  kr 395 pr måned
Etablering: kr 3 995

Prisene er eksl. mva. og gjelder standardoppsett. Ta kontakt for tilbud på eventuelle tilpasninger.
Drift, vedlikehold og support faktureres som et årsabonnement og fornyes automatisk med mindre oppsigelse er mottatt innen utgangen av abonnementsperioden.

Er det noen skjulte kostnader? 

De fleste integrasjoner krever at man har API/nettbutikkmodul i Fiken. Det trenger du ikke med vår integrasjon, så det kommer ingen tilleggskostnader utover prisene som står over for en standardintegrasjon.

Har du spørsmål?

iizy fakturaintegrasjon
Telefon: 51 20 58 00
E-post: post@iizy.no