fakturaintegrasjon mellom system

Sømløs overføring av faktura

iizy har utviklet en fakturaintegrasjon for å forenkle overføring av fakturaer. Systemer som ikke kommuniserer med hverandre fører til tidkrevende arbeid både hos sender og mottaker.

Vi løser denne utfordringen på en enkel, trygg og effektiv måte. Vår løsning er skybasert og informasjon om nye fakturaer overføres direkte til regnskapsfører, factoring eller fakturaoppfølging. Effektivt og sømløst overføres informasjon til rett tid og uten feil. Levering skjer til riktig sted og i det formatet som mottaker trenger.

Dermed frigjøres tid både hos den som sender og den som mottar. Tid som kan brukes til andre oppgaver enn scanning, sending og punching.

iizy er løsningen for den som ønsker å spare tid og jobbe mer effektivt.

 • Vi benytter iizy-webportalen til mange av våre kunder for overføring av forfalte faktura og betalingsinformasjon. Enkel og lett forståelig i bruk og ikke minst arbeidsbesparende for alle parter! I tillegg utrolig effektive og hyggelige folk å samarbeide med. Accountor Credit anbefaler gjerne iizy til andre!

  Hans Helge Ilstad
  Hans Helge Ilstad CEO, Accountor Credit AS
 • Dere i iizy er utrolig leveringsdyktige. Glad dere er en samarbeidspartner med oss i VisBook Group.

  Arne Hegstad
  Arne Hegstad Head of Sales Nordic
 • Visolit er driftsleverandør for flere kunder og regnskapsbyrå som benytter iizy fakturaoverføring. Løsningen med integrasjon direkte fra økonomisystemet opplever vi som veldig smidig, og iizy er effektive å samarbeide med. Når løsningen er ferdig satt opp og testet har vi praktisk talt ikke supportsaker på feil.

  Tore Normann Tjøstolvsen
  Tore Normann Tjøstolvsen Senior System Consultant, Visolit
 • Vi er veldig fornøyd:) Kommunikasjonen fungerer utmerket, portalen gir oss en veldig god oversikt og vi sparer så utrolig mye tid i forhold til tidligere. Det er så enkelt når det fungerer så bra!

  Jon Petter Syvertsen
  Jon Petter Syvertsen Com4 AS
 • Det beste er at de er raske, hyggelige, folkelige og ikke minst løsningsorienterte.

  Ole Johan Helgesen
  Ole Johan Helgesen Daglig leder, Equity Credit
 • Ved nye kunder får vi kjapt svar og løsningene er på plass innen kort tid. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder gode og fleksible løsninger som fungerer veldig bra.

  Rune Austli
  Rune Austli Partner, Debia Finans
 • iizy er leveringsdyktige og punktlige. De er raske til å gi tilbakemeldinger og alltid villige til å forbedre løsninger.

  Einar Helgesen
  Einar Helgesen Partner, Equity Credit
 • iizy tar samarbeidspartnere og kunder på alvor og løser behov på en profesjonell måte.

  Martin Stustad
  Martin Stustad EasyNetBooking

Økonomisystemer

Inkasso / factoring

Nettbutikk / betalingsløsninger

Vil du vite mer om hva iizy kan gjøre for deg?